?> allemaal alken

we komen allemaal
thuis in alken.

Alken houdt me elke dag bezig. Want wat werkt voor Limburg, werkt ook voor Alken en andersom. We zijn met 11.545 Alkenaren. Allemaal mensen die een positief beleid verdienen. Ik wil nadenken, goed plannen en daarna vastberaden uitvoeren. In het belang van elke inwoner van Alken.

Mijn mede-Alkenaren vragen me weleens waarom ze zich zouden engageren om het lokale beleid mee uit te tekenen. Wat kunnen ze betekenen voor hun gemeente? Kunnen ze wel een verschil maken? Want het is toch maar lokaal beleid.

Wel, natuurlijk kunnen we samen een verschil maken.

Want elke verandering begint lokaal. Om van daaruit uit te groeien naar iets groters. Bovendien zijn we als Alkenaren allemaal thuis in Alken. Het is de plek waar we wonen, leven, onze kinderen zien opgroeien … Geen betere plek om het beleid te helpen vormgeven dan daar, toch?

Binnen het lokale beleid leggen we de focus op die zaken die vandaag en morgen impact hebben op de levenskwaliteit in onze gemeente.

Uiteraard kijken we verder dan de kerktoren. We bouwen bruggen met andere gemeenten en steden, met de provincie, met organisaties. We werken samen, grijpen kansen en verdedigen de belangen van Alken. We zijn ambassadeurs van onze gemeente en zetten Alken op de kaart.

Het liberale motto is ‘gewoon doen!’ En daar sta ik voor honderd procent achter. Laten we samen gaan voor een Alken waarin het nóg beter is om te wonen, werken, ondernemen, leven en beleven.

Hieronder kan je ons team van 21 kandidaten van Open Vld Alken ontdekken. Samen zullen we dingen in beweging brengen! Maar een lijst is meer dan 21 kandidaten. Hoe sterk een team ook is, we kunnen niets zonder onze trouwe aanhang.

Samen met jullie, onze enthousiaste supporters, onze 22ste man of vrouw, maken we Alken klaar voor de toekomst.

allemaal alken.

Igor Philtjens

Wie lokaal beleid voert, ziet elke dag de impact van zijn engagement.